Welkom bij de World of Graffiti

A Graffiti Experience 

De World of Graffiti bevindt zich op de verheeskade 187-B. Op meer dan 1600m2 zullen ruim 20 voornamelijk Haagse Kunstenaars met een Graffiti achtergrond je meenemen door de eeuwenoude Graffiti cultuur en laten zien hoe deze door de jaren heen is geëvolueerd. 

Vanaf de Haagse Graffiti geschiedenis tot nu nemen we je mee in een diversiteit aan stylen en dompel jezelf onder in de kracht van hun verbeelding. Van werk op de muur tot werk op canvas, van 3d objecten tot merchandise.


The World of Graffiti streeft naar het behoudt van de Graffiti cultuur en het geven van een podium voor vooral Haagse artiesten, al dan niet in samenwerking met artiesten van buiten de regio. 

Wij zetten ons in om naast deze indoor belevenis ook de belevenis naar buiten door te voeren om zodoende kunst toegankelijk te maken voor iedereen kennis te laten maken met de kleurrijke wereld van de Graffiti.

De World of Graffiti biedt de ruimte tevens te huur aan voor een unieke belevenis bij uw presentatie, bedrijfsfeest, private dining, graffiti workshops etc.

Om onze projecten te steunen en kunstenaars te helpen bij de realisatie van hun creaties en het uitbreiden van hun portfolio, zijn wij afhankelijk van donaties en opdrachten. Voor meer informatie over het doen van donaties of opdrachten kunt u het contactformulier op deze site gebruiken.

 

ONZE DIENSTEN


- Graffiti muurschilderingen

- Graffiti Workshops

- Graffiti schilderijen

- Portretten

- Airbrush Werk

- Stencil Art

- VR Graffiti Experience

- Graffiti Demonstraties en Live Painting

- Kalligrafie en Hand Signing

- Spandoeken

- Bedrijfsfeesten 

- Photoshoots

- Exposities

- Gevelrenovatie i.c.m. muurschildering

- Object painting / Pimp my .....

- Jongerenwerk

-  AirWall GraffitiWorld of Graffiti.nl

Verheeskade 187-B, Den Haag

TOEGANGSPRIJS

Entreeprijs: €7,50